fredag 27. mai 2011

Gaveønsker

Sammenlignet med resten av verden, har vi det ekstremt bra i Norge, materielt sett. Vi ønsker å sette fokus på dette, og dele med noen som virkelig trenger det. Derfor vil vi oppfordre dere til å gi en gave til Dinastiftelsen, og la det bli bryllupsgaven vår.

Dinastiftelsen er en liten hjelpeorganisasjon, som våger å gjøre en forskjell i noen av de hardest rammede områdene i verden. Sentralt er arbeidet i krigsherjede Kongo, der de blant annet driver et senter for voldtatte jenter, og et senter for unge alenemødre. Dere kan lese mer om arbeidet på www.dinastiftelsen.no.

Hvis dere ønsker å gi en gave til Dinastiftelsen, er det enklest at dere gjør det direkte, og opplyser om beløpet i kortet. Vi håper at mange av dere velger å gi oss en slik gave.


Vi innser at noen av dere kanskje vil gi oss en mer "tradisjonell" bryllupsgave. Vi har derfor laget en ønskeliste. Generelt er det en fordel med gavekort eller øremerkede penger, siden det er enklere å frakte til Tromsø.

Ønskeliste

Brødrister
Håndmikser
Kaffetrakter
Vaffeljern
CD-spiller (med digital radio)
Lydløs veggklokke
Hvite tekrus
Kjeler: En stor (ca. 7 liter), en mellomstor (4-5 liter). Evt. kjelesett.
Liten stekepanne
To TV-kanner
Blomstervaser
Dessertskåler (sett på 12)
Salatboller
Kakefat
Sengesett (220 cm, enkeltdyner)
Duker (slike som Ann Kristin liker)
Trådløs nettverksrouter
Drill
Telt
Håndbagasjekofferter
Pianokrakk (med justering)

Gavekort (fortrinnsvis på Elkjøp), gjerne med konkrete anbefalinger:
Kjøkkenmaskin
Fryseboks
Oppvaskmaskin
Støvsuger

Penger til møbler

I tillegg har vi lagt ut en ønskeliste på Tilbords. Den finnes i alle Tilbords-butikker, og ligger også ute på internett (passord: jaogja). Middags- og kaffeservise er førsteprioritet på lista.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar